Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Byggmester Gridset AS

Org Nr: 970 984 895

Firmaet ble etablert i 1994.

Byggmester Erik Gridset startet som selvstendig næringsdrivende med oppføring av bolighus alt i 1958. Neste generasjon, Inge Jan Gridset, ble med på laget i 1978. Vi besluttet i 1994 å danneaksjeselskap hvor byggmester Inge Jan Gridset ble daglig leder.Tredje generasjon Ole Christian Gridset startet som lærling i firmaet i 1998, og tok etter to år fagbrev som tømrer. Han har i ettertid videreutdannet seg og har nå mesterbrev som tømrer.


Vårt firma er godkjent lærebedrift, og vi har satset aktivt på å kunne tilby læreplasser. Vårt arbeidsområde er svært omfattende og variert og gir lærlingene bred kompetanse.

Vi satser på å ligge i forkant av utviklingen med utstyr og kompetanse. Dataassistert konstruksjon / tegning har vært i bruksiden 1988. Vårt første HMS / egenkontrollsystem var i funksjon allt i 1994.


Vi har gjennom årene hatt mange kunder og ingen reklamasjoner. Dette er en historie som forplikter, og vi gjør vårt beste for å opprettholde vårt gode omdømme og vår alsidige kompetanse.

Share on Facebook

Logg inn